Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Що в Тернополі можна купити на 10 гривень? (фото)

Тернопільський блогер Марко Клевець провів експеримент та з’ясував, що можна купити на 10 гривень у Файному місті.

Вештався сьогодні зранку Тернополем і знайшов 10 гривень. Так завжди буває – хтось губить, а хтось знаходить.

І вирішив з’ясувати, чи багато той хтось втратив і чи багато я здобув. Тобто, що сьогодні таке 10 гривень і що на них можна купити?

Для початку можна двічі проїхатися у маршрутці чи тролейбусі. Тут є свої нюанси з усіма тими карточками, але про них не будемо.

Можна випити 250 мл чаю. Але без молока. Якщо таки захочеться молока, то треба ще трішки повештатися, щоб знайти ще хоча б 2 гривні.

Можна купити газету. А то й дві. З них, залежно від власника, можна довідатися, чи нам живеться вже дуже добре чи все ще погано. У тому ж газетному кіоску можна купити кулькову ручку, надувну кульку або дешеву запальничку.

А ось одна піцерія у центрі міста запевняє, що у них за такі гроші можна легенько перекусити. Дуже легенько. І до магазину з такою купюрою можна поки що ще заходити. Тут тобі і вафлі «Артек». І то навіть дві пачки. А можна і на якийсь шоколад замахнутися. Не думаю, що буде його багато, але таки хоч трішки солодше у житті стане.

У магазині взагалі ще багато чого можна купити за 10 гривень. І маленький йогурт, і маленький сочок, і маленький майонез. Думаю, тенденцію ви зрозуміли. Можна купити кілька яєць. Буханець хліба. Трохи більше як 100 грамів цибулі. Гурмани можуть навіть дозволити собі баночку «Кільки». Ще – сірники.

Зрозуміло, що список цей жодним чином не повний. Тут кожен може додати щось своє.

Я он ще й до аптеки заглянув. На ціни глянув і валідол попросив. Він також поки що у цю суму вкладається…

Тобто на 10 гривень ще можна щось купити, але не так вже і багато. Хоча про що це я? Тут уже і 100 гривень дріб’язком видаються і з ними у магазині не дуже порозкошуєш…

Інкасаторський автомобіль скоїв аварію та втік з місця події

Цікава вистава й запальні концерти: афіша вихідного дня