Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чому з Карти тернополянина знімає більше грошей, ніж потрібно за один проїзд?

Тернополяни зрозуміли, чому з Карти знімає більше грошей, аніж вартість одного проїзду.

Звичайне невміння користуватися валідатором та карткою призводить до того, що з рахунказнімає більше грошей, аніж потрібно, кажуть жителі міста.

Про це в соцмережі написав Ігор Краснопера.

“Відкрив секрет, як знімає по 2 рази… водії не вміють користуватись: підводить раз спереду а потім, коли відриває чек, то знімає другий раз… знову поскандалити довелось, щоб повернути гроші…

Детально: апарат зчитує картку не лише біля монітору, а на відстані 10 см від себе, і кожен раз, коли картка потрапляє і виходить з цього діапазону, він її зчитує і знімає гроші (приблизив, щоб зчитати, – зняло раз, приблизив відірвати чек – зняло 2)”, – написав чоловік.

“Шановне керівництво, що ввели інновацію проїзду в громадському транспорті міста Тернополя з допомогою електронних квитків, наполегливо Вас прошу навчити водіїв маршруток знімати кошти за проїзд один раз, а не двічі, або навіть і тричі, бо яка ж тут економія виходить. Ось, наприклад, щойно у мене в котре проїзд коштував 8 грн. Повідомила водієві маршрутки номер 20 про цю ситуацію, то він вирішив, що не може у нього такого бути, показала квиток скільки було грошей на залишку, а скільки стало. Не допомогло. Проводьте медогляд, чи що, бо руки трусяться у пана водія, а платити за це маю я”, – скаржиться користувачка Вікторія.

“Напевне краще б в маршрутках поставили такі валідатори як в тролейбусах, там квиток не треба відривати, він легко виймається”, – додає Роман Керничний.

Українка виборола бронзу у гонці переслідування

Тернополянин здобув квіти у гонці переслідування