Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі через ліки люди ризикують життям

У Тернополі лікувальний засіб люди використовують як алкоголь, – пише ПроТе.

У грудні минулого року в російському Іркутську лосьйоном «Боярышник» отруїлося майже 80 чоловік. Цей випадок активно обговорювали у соцмережах і він став певною мірою символом російської дійсності.

А сьогодні я зауважив, що у цьому плані ми не так вже й далеко відійшли від північного сусіда. В одному із закутків вулиці Збаразької помітив місце із залишками справжнього бенкету – 5 флаконів настоянки глоду. Цей лікарський засіб призначають при розладах діяльності серцево-судинної системи. І містить він 70 відсотків етанолу.

Чи це хтось один тут зустрічав новоріччя, чи була ціла весела компанія – сьогодні уже не з’ясуєш. Виходячи ж із того, що повідомлень про отруєння цими днями не надходило, любителям спиртовмісної дешевої рідини дуже пощастило.

Але, як мовиться, усе до пори й до часу. Росіяни також кілька років пили ту гидоту, поки усе не закінчилося трагічно. Виходячи ж з того, що алкоголь постійно дорожчає і цей рік винятком не буде, тернопільські любителі оковитої будуть шукати якусь дешеву альтернативу. Тобто почнуть пити ледь не все, що горить. І ніхто не буде думати про шкоду для здоров’я, а той загрозу для життя. Хоча ці любителі уже давно не думають ні про перше, ні про друге.

На Тернопільщині продають запліснявілі сирки (фото)

На Тернопільщині чоловік пограбував приятеля