Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Несподівана статистика: на Тернопільщині в 2017 році розкрили всі вбивства

Тернопільщина лідирує за рівнем розкриття вбивств в 2017 році.


Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.
Найвищий показник у Тернопільській, Рівненській і Хмельницькій областях – 100 %. Найнижчий – у Львівській області (82 %).

За словами В’ячеслава Аброськіна, у 2017 році з 1551 скоєного вбивства особу злочинця встановили у 1387 випадках. Також розкрили 466 вбивств минулих років.
«Останнім часом з’явилось дуже багато «фахівців», які галасять про те, що у нас в державі рівень злочинності знаходиться на рівні 90-х років, – пише у Facebook Аброськін.. Це згодом підхоплює російська пропаганда і вже на весь світ транслює про «разгул криминала на Украине» задля дискредитації нашої країни на міжнародній арені через демонстрацію начебто нашої «неспроможності навести лад та забезпечити правопорядок».
Через це хочу надати інформацію до відома громадськості щодо дійсної ситуації по скоєнню та розкриттю навмисних вбивств за останні 20 років на території нашої країни.
Тількі цифри:
1997 – 2002 рр – відповідно це 4529 та 4296,
2014 рік – 4389,
2015 рік – 3004,
2017 рік – 1551.
Кримінальна поліція завжди була, є й буде поза політичними амбіціями «активістів», зацікавлених у піарі на чужій біді. Незалежно від того є «увага громадськості» чи нема, ми будемо розкривати злочини та затримувати злочинців, бо життя та безпека наших громадян – найголовніші та найцінніші,» – підсумував заступник голови Нацполіції.

Старий Новий рік, запальні концерти та вистави: афіша вихідного дня у Тернополі

На Шпитальній у Тернополі зіткнулися два авто