Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у будці чоловік зробив арсенал зброї (фото)

На Тернопільщині чоловік ховав зброю та боєприпаси у собачій будці.

Чоловіка, на подвір’ї якого знайшли великий арсенал зброї та боєприпасів, суд арештував без права застави.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області,арсенал знайшли у мешканця Тернопільського району. Він нелегально збирав стару зброю часів минулих воєн, для чого купив металошукач.

Крім застарілих боєприпасів, які ховав по всій хаті і подвір’ю, включно із собачою будкою, правоохоронці знайшли й нову зброю.

«Правоохоронці віднайшли сховки і за листами шиферу, і за собачою будкою, у житлових кімнатах, підсобних приміщеннях та в інших місцях. Серед знайденого — майже шістсот набоїв, гранати, близько двох кілограмів пороху та сорока грам тротилу, магазини до пістолета, пістолет-кулемет, предмет схожий на магазин до корпусу для ручного кулемета з набоями, сигнальну ракету», — йдеться в повідомленні.

Підозрюваного, який мовчить пр опоходження боєприпасів, суд узів під варту.

«Йому уже оголосили підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України: 189 частина 2 — вимагання, вчинене повторно, 296 частина 4 — хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, а після проведення усіх експертиз буде вирішуватися питання про оголошення підозри ще й за статтею 263 частина 1 — незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», — повідомиил в поліції.

Триває досудове слідство.

У Тернополі зніматимуть кліп

В Чорткові жителі одного будинку платять за опалення значно більше (відео)