Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На другий день різдвяних свят у Тернополі відбудеться коляда єднання із заробітчанами

8 січня, на другий день Різдвяних свят, група тернополян на чолі з Андрієм Костюком запланувала оригінальну акцію.


Почалося все з того, що Андрій Костюк розмістив у Facebook оголошення про проведення масового різдвяного флешмобу – коляди «Україна чекає на тебе.
«Хочемо, щоб наші українці за кордоном завжди пам`ятали: Україна любить їх, Україна молиться за них, Україні бракує їх, Україна чекає на них!» – йдеться у повідомленні.
З цією метою організатори в холі ТРЦ «Подоляни» проведуть спільну масову коляду-флешмоб. Початок акції – 12:45. Дрес код – вишиванка під верхнім одягом. Саме головне завдання учасників – це максимальне залучення глядачів до співу Коляди! Потрібно спонукати, щоб глядачі не знімали дійство на свої телефони, а почали колядувати, ставши таким чином теж учасниками.
Все дійство буде також знімати група професійних операторів із різних точок зали. Одразу після зйомки ними буде змонтовано кліп, який у той же день буде поширено у мережу Facebook та Youtube.
«Створимо свяковий настрій собі і всім нашим українцям, які з різних причин святкують це Різдво на чужині! Повірте, це для них є надважливим», – закликають організатори флешмобу.

Унікальна панорамна різдвяна шопка у Тернополі змінила обличчя

Загинула поетеса, що була закохана в Тернопіль