Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Навіть у новий рік шукають працівників

Навіть у період Нового року бум вакансій в Тернополі й області незмінний. Так, за минулий тиждень на work.ua було розміщено 351 вакансію з географічною прив’язкою.

Ситуація не змінилася за пошуком самих робітників. Так, за категоріями, як і всі попередні тижні, найбільше шукають: продаж та закупівлі – 132 вакансії, сфера обслуговування – 98, робітничі спеціальності та роздрібна торгівля – по 96 вакансій. Значно скоротилися пошуки у сферу транспорт та автобізнес – всього 55 вакансій.

Пошук за вакансіями виглядає так:

Дещо змінилася ситуація із заробітними платами. Так, якщо раніше торговим представникам обіцяли від 4200-4500, то зараз мінімальний показник опустився до 3500. Максимальний показник сягає відмітки у 8000 грн. Водіям обіцяють виплачувати від 7800 грн щомісяця, тоді як представникам робітничих спеціальностей – як мінімум 8000 грн.

У групі “Шукаю роботу Тернопіль” пропонують роботу працівникам сфери ІТ (6500 грн + бонуси), офіціантам (200 грн за зміну + “чайові”), адміністраторам ресторану (від 8000), менеджерам приймального пункту (від 4000 грн за зміну 3/3) тощо. Також можна зустріти пропозиції для студентів та додаткового підробітку.

Христина Слота

На Тернопільщині триває набір у поліцію

На Тернопільщині створили “пожежну” ялинку