Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Жінку засудять за неправдиве замінування (відео)

На Тернопільщині під суд піде жінка, яка “замінувала” кафе.

Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності інкримінують правоохоронці Тернополя 34-річний жительці села Вербівка Борщівського району.

За словами правоохоронців, 28 січня, близько 2-ї години ночі на лінію “102” надійшло повідомлення про замінування бару, розташованого у центрі Тернополя. На місце події виїхали працівники поліції, вибухотехніки, рятувальники служби надзвичайних ситуацій. На момент приїзду екстрених служб відвідувачів у закладі уже не було, лише персонал. Оглянувши приміщення і територію жодних небезпечних предметів правоохоронці не виявили.

Згодом з’ясували, що дзвінок про замінування зробили із готельного номеру в обласному центрі. Жартівницею виявилися жінка, яка неодноразово приходила до бару і конфліктувала з персоналом, інколи навіть намагалася нанести тілесні ушкодження бармену. Як результат ― керівник заборонив працівникам пускати її до приміщення.

Напередодні, 27 січня, невідома знову прийшла, але обслуговувати її персонал відмовився і попросив покинути приміщення. Через деякий час вона перетелефонувала в бар і сказала, що там лишилася її сумка, а в ній є вибухівка. Дане повідомлення працівники розцінили, як жарт, але за хвилин сорок після цього у них на порозі з’явилися представники екстрених служб.

Триває слідство за ч. 1 ст. 259 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Тернополяни самі не хочуть для себе кращих умов (фото)

Тернопільський провайдер замість інтернету пропонує …музику