Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В центрі Тернополя демонтують майданчик ресторану

У центрі Тернополя збираються демонтувати майданчик відомого ресторану.

Літній майданчик біля закладу громадського харчування – ресторан «Європа» міська влада Тернополя вирішила демонтувати. Відповідне рішення було прийнято на виконавчому комітеті Тернопільської міської ради.

– Враховуючи звернення управління муніципальної поліції, виконавчий комітет міської ради доручив робочій групі організувати та провести демонтаж тимчасової споруди за адресою вул. Гетьмана Сагайдачного,4 в 20-ти денний термін, – йдеться в рішенні виконкому.

Окрім техніки комунальних підприємств, під час при виконанні робіт з демонтажу з метою, для забезпечення громадського порядку, залучатимуться працівники Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.

До слова, літній майданчик у самому центрі Тернополя стоїть і влітку, і взимку близько десяти років і раніше подібних ініціатив з боку міської влади не було. Очевидно, раніше всі питання вирішувала власниця елітного ресторану «Європа» Тетяна Яковлєвої. На жаль, жінка у лютому минулого року раптово, дорогою з відпочинку, померла. І ось, не пройшло й року після смерті власниці ресторану, як одне з її дітищ – завжди ошатний літній майданчик,  вирішили демонтувати.

На Тернопільщину йде епідемія грипу? (відео)

Екс-свободівців позбавлять депутатських мандатів