Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині масово ростуть ціни на пальне (фото, відео, графіка)

В Тернопільській області, як і в усій Україні, масово зросли ціни на пальне. Люди обурені.

Ціни на пальне в Україні скоро виростуть настільки, що вже більшість водіїв не на жарт замислюються про альтернативні види транспорту. Готові пересісти на електроскутери чи навіть велосипеди, і поки ці версії обмежуються тільки жартами, на АЗС вже готують несподівані “сюрпризи” автолюбителям, – пише Знай.

Можливо саме тому в мережі почали активно розповсюджувати заклики досить красномовного характеру: влаштувати бойкот власникам заправок, доки ті не знизять вартість принаймні до рівня, який не суперечить здоровому глузду та економічно обгрунтований.

На це звернув увагу офіцер у запасі, відомий український волонтер Мирослав Гай на сторінці у Facebook:

“В Європі водії намагалися боротися з цінами акцією “Не купуй паливо один день” , яка пройшла кілька місяців назад. Виробники палива лише посміялися над цим, розуміючи, що довго тривати це не може: наслідки для автовласників виявляться більш згубні, ніж для них. Але на основі цієї акції виникла ідея нової, куди – більш ефективної! Коли ціни продовжують рости – ми повинні вживати заходів! Щоб зробити це без будь – яких незручностей для себе, виникла така ідея: протягом двох місяців не купуємо бензин і дизельне паливо на заправці найбільшого виробника”, – зазначив він.

 

На думку волонтера, рано чи пізно продавці будуть просто змушені піти на поступки, адже почнуть поступово втрачати клієнтів.

Якщо кількість покупців, котрі відмовилися від послуг АЗС, почне сягати мільйонів, тоді відступати буде нікуди.

 

“… набридло платити корпораціям шалену ціну за бензин з надр своєї Землі… У народі є сила під якою зламається будь-яка велика корпорація і навіть система! Думаю, в цьому є сенс. Нічого особистого – просто є майже у всіх регіонах. Вони то нас не шкодують! І не треба виступати з акціями протесту, щоб вони над нами в черговий раз посміялись”, – підсумував Гай.

 

Українські біатлоністки показали непогані результати у мас-старті

Андрій Матла вітає тернополян зі Старим Новим роком