Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Чорткові назріває новий скандал

В центрі уваги може опинитися приміщення аптеки в історичному центрі міста – на вулиці Ринок.

Господарський суд Тернопільської області скасував продаж міською радою Чорткова приміщення аптеки обласної ради та визнав недійсним результати аукціону з продажу приміщення та договір купівлі-продажу.
Рішенням суду задоволено позов заступника прокурора Тернопільської області в інтересах держави в особі Тернопільської обласної ради щодо нежитлового приміщення на вул.Ринок, 8 у Чорткові. В даному приміщені розміщувався структурний підрозділ Чортківської обласної комунальної центральної районної аптеки. Оскільки зміна власників приміщення відбулась з порушенням закону та поза волею Тернопільської обласної ради, прокурор звернувся до суду із позовною заявою, спрямованою на повернення цього майна у власність територіальної громади області. Суд погодився із позицією прокурора про визнання незаконними та скасування рішення Чортківської міської ради та виконкому щодо оформлення за Чортківською міською радою права власності на приміщення аптеки та її відчуження. Також недійсними визнано результати аукціону з продажу вказаного приміщення та договір купівлі-продажу, а право власності на спірне приміщення оголошено за територіальною громадою області в особі Тернопільської обласної ради.
Цікаво, що афера з продажем чужого майна відбувалася каденції попереднього міського голови Чорткова Михайла Вербіцького.

Нове мито на посилки з-за кордону. Що робити і як обійти?

У Тернополі відкрився новий супермаркет