Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У тернопільському суді намагалися звільнити з-під варти підозрюваного у резонансному ДТП

До приміщення Апеляційного суду Тернопільської області 20 грудня приїхала делегація з Бучачини. Люди вимагають справедливості у розгляді справи про смертельне ДТП.


9-го жовтня у селі Порохова Бучацького району 19-річного Романа на смерть збив автомобіль. Водій з місця події втік, але згодом здався поліції. До цього часу винуватець ДТП перебував під вартою, однак його адвокат рішення Бучацького суду про тримання під вартою ще на 60 діб.
Подробицями історії ділиться «Бучацький інфопортал».

«20 грудня у Тернопільському апеляційному судді повинні були розглядати апеляційну справу Франіва. До початку судового засідання люди, які приїхали підтримати рідню загиблого хлопця, вже сподівалися на нові підступи від захисників підсудного.
І їхні побоювання справдилися. Вже під час судового засідання присутні дізналися, що захисники подали клопотання про перенесення слухання на 25 грудня. Цікаво, чого вони очікували від вибору саме цього дня, адже 25 грудня – вихідний. До речі, особисто вони не з’явилися в суд, Франіва також не було.
Після такого відкритого нахабства люди не витримали і вийшли на протест. Вони ходили по одному із пішохідних переходів, неподалік від будинку правосуддя. Обурення та агресія перехожих деколи просто вражали. Цікаво, що б вони робили, якби опинилися у подібній ситуації”


Наступне засідання перенесли на 26 грудня 14 годину 30 хвилин.

На дорозі Тернопіль-Стрий перекинувся автомобіль. Четверо потерпілих

Погана новина для тих, хто мав намір отримати карту поляка