Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У тернопільських школах пройшла Спартакіада

На традиційному вже конкурсі дітей залучали до здорового образу життя, вони бігали та грали у спортивні ігри.

У Тернопільській ЗОШ №24 до Дня Збройних Сил України, 6 грудня, провели вже традиційну Спартакіаду. Захід проводили активісти ГО «Нове покоління Тернопільщини» спільно із колективом школи. Змагання проводяться задля популяризації активного та здорового способу життя дітей та підлітків Тернополя, передає Газета.

У змаганнях взяли участь чотири команди: 8-А, 8-Б, 8-В, 8-Г класів. У кожну команду входило по четверо хлопців та дівчат. Спартакіада складалась з таких чотирьох видів змагань: підтягування, «Сороконіжка», флорбольна естафета та перетягування линви. Спортивний турнір проходив під професійним керівництвом вчителів фізичного виховання Поліщука Ігора Теодозійовича та Романюк Ірини Леонідівни.

ГО «Нове покоління Тернопільщини» проводить такі заходи для заохочення дітей до спорту та здорового життя, бо як всім відомо, що  тільки в здоровому тілі – здоровий дух. Ми прагнемо виховати сильну та здорову націю саме через пропагування здорового способу життя, фізичного та духовного розвитку нашої молоді. Адже для того, щоб в країні були справжні захисники Вітчизни, потрібно враховувати і чинники здоров’я. Це рівномірно стосується і хлопців, і дівчат, адже останніми роками представниці жіночої статті все активніше поповнюють ряди військовослужбовців. Нам вдалося перетворити проведення таких спартакіад у 24 школі у хорошу традицію. –  коментує Іван Янюк, голова організації «Нове покоління Тернопільщини».

Учні вміло показали спортивні навички і змагались майже на рівні. Так, в напруженій боротьбі вдалося справедливо розподілити призові місця, тому заслужене І місце отримали учні 8-А класу. ІІ місце взяла команда 8-Г класу, ІІІ місце зайняв 8-В клас.

У Тернополі студенти навідались до центру зайнятості

Переселенка відкрила у Тернополі благодійний магазин