Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі тепер є найбільш сучасна клініка отоларингології

Тернополяни зможуть забути про жахи старої ЛОР-клініки та лікування. Нові технології, сучасна медицина та лікарі-профессіонали.

Сьогодні Тернопільщина поповнилася медичним закладом, рівень якого відповідає нормам найвищих європейських стандартів. Зокрема, йдеться про медичний центр Клініка Стахіва “До і Після”, передає Рада.

У клініці можна отримати  консультацію ЛОРа. Лікарі-професіонали виконають операції в біляносовій пазусі, порожнині носа (FESS), під час яких використовують новітню відеоендоскопічну техніку (наприклад такі технології як коблатор та лазер і т.д). Саме такі операції рекомендується проводити для людей, які страждають хронічними захворюваннями носа.

Також медичний центр пропонує великий набір послуг у сфері пластичної хірургії, адже операції проводять кращі пластичні хірурги України.

Тут надаються послуги найсучаснішої хірургічної допомоги для дітей, видаляють аденоїди, використовуючи шейвер, коблатор, який контролюється відеоендоскопічним способом, а при клаповухості проводять пластику вушних раковин.

Також надають послуги з естетичної косметології,  такої актуальної сьогодні. Крім цього, у клініці  використовуються лише сучасні способи для діагностування та лікування усіх дитячих захворювань.

 

На Тернопільщині бабусі вчились розвивати моторику рук

На Тернопільщині трапилась страшна аварія: через отруєння газом загинула родина