Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У тернополянина друг вкрав 500 гривень та зник

handcuffs

Чоловік звернувся в поліцію, адже колега позичив в нього гроші, а потім просто зник. Позичив на суму в 500 гривень. 

handcuffs

До працівників Тернопільського відділення поліції вернувся місцевий мешканець, передає nday. Парубок повідомив, що його колишній співробітник шахрайським способом заволодів готівкою в сумі 500 гривень, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Зі слів заявника, коли він знаходився на робочому місці до приміщення завітав знайомий. Якраз в той момент потерпілий розраховував відвідувачів закладу, але решти не мав. Шахрай виявив ініціативу розміняти купюру в сумі 500 гривень неподалік. Як наслідок пройдисвіт зник з готівкою та більше не повернувся. За допомогою заявник звернувся до поліцейських.

Підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності на вчинення майнових злочинів. 18-річний тернополянин у скоєному зізнався.

Йому інкримінують частину 1 статті 190 ККУ- шахрайство. Санкція якої передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

На Тернопільщині мандрівний цирк “забув” верблюда на засніженому стадіоні

На Тернопільщині знайшли найбільш погане село