Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У педагогічному університеті інавгурують нового ректора

У День святого Миколая в Тернопільському педагогічному університеті відбудеться інавгурація нового ректора. Про це передає Репортер.

19 грудня в актовій залі університету відбудеться церемонія інавгурації новообраного ректора університету.

Це добра нагода згадати пам’ятні віхи з життя нашого колективу, подякувати нашому доброму керманичу за невтомну наполегливу працю, за розум, сили і душу, вкладену в спільну справу, за відмінний рейтинговий рівень нашого вишу, дружно проаналізувати здобутки і досягнення, згуртуватися для подальших гідних справ як у прийдешньому році, так і в майбутньому, – повідомили в університеті.

Нагадуємо, що новим ректором Тернопільського національного педуніверситету став Богдан Буяк – фахівець у галузі історії України, політології та філософії освіти. Протягом останніх 14 років його наукова діяльність була присвячена проблемам новітньої історії України, політичної соціалізації молоді, світоглядної складової політичної освіти і виховання молоді, історико-філософських аспектів освіти.

У 2015 році він балотувався у депутати Тернопільської міської ради від політичної партії «Самопоміч», але мандата так і не отримав.

Мрія підвищила рівень зарплат на 35%

Українка виборола “бронзу” на Кубку світу з біатлону (огляд)