Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопіль проти ЛГБТ-шлюбів: політик озвучив свою позицію

Мер Збаража виступив з промовою проти ЛГБТ-шлюбів. Цікаво, а що тернополяни думають про легалізацію одностатевих шлюбів?

Роман Полікровський  не лише мер Збаража, а й багатодітний батько. Нещодавно він виставив світлину своєї сім’ї і закликав усіх не підтримувати одностатевих шлюбів. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук:

– Друзі! Найдорожче, що ми маємо – це наша сім’я! Це Боже утворення, де ми з двох різних людей, з різними характерами, поглядами на життя, темпераментами стаємо одним тілом! Потім народження дітей, недоспані ночі, дитячі хвороби, з якими діти ростуть (це в більшості лягає на маму), дитячий сміх, перші слова (мама, тато, баба – це як, у кого))), перші кроки, дитячий садок, перший клас… Діти також, кожне з своїм характером, талантами, пристрастями і мріями!

Кажуть, діти – наше майбутнє! Так, але спершу, батьки – майбутнє дітей! Саме ми формуємо наших дітей, вкладаємо в них ті цінності, які маємо самі, даємо їм ті пріоритети, якими керуємось і саме з нас вони беруть приклад (як хороший, так і негативний, адже, як би ми не намагались навчати і виховувати своїх дітей, щось їм забороняти, саме нашу модель поведінки, погані звички, слова вони копіюють)…

В українців хороші сімейні традиції і споконвіку в нас були великі, дружні сім’ї, але на жаль все змінюється… Дедалі більша загроза нависла над інститутом сім’ї в Україні! Не хочу видатись якимось фанатиком і нагнітати страху, але статистика розлучень, сиріт при живих батьках і розбитих дитячих сердець, просто вражає! До цього додається активне пропагування непритаманних нам, українцям цінностей, прикритих так званним захистом прав людей і називаних європейськими цінностями… Останнім часом певні сили намагаються на законодавчому рівні нівелювати традиційний для нас інститут сім’ї і зруйнувати природнє поняття шлюбу чоловіка і жінки.

Певні європейські структури активно тиснуть на владу і законотворців, щоб внести зміни в Конституцію України і забрати з 51 статті формулювання шлюбу, як “згоду чоловіка і жінки” і замінити на “кожен має право на шлюб”, а що з цього вийде і хто такий КОЖЕН нам залишається тільки здогадуватись… Друзі, закликаю усіх насамперед молитись, щоб у нашій країні, з християнськими традиціями і цінностями не пройшли подібні ініціативи. Саме з тієї причини на останній сесії міської ради депутати одноголосно підтримали депутатське звернення моєї дружини щодо звернення до Президента, КМУ, ВРУ і ін. з вимогою не вносити змін в Закони і Конституцію, які руйнуватимуть християнські цінності і відкриють дорогу так званним одностатевим шлюбам, всиновленню дітей такими (язик не повертається сказати) сім’ями…

P.S. Закликаю усіх Народних депутатів не прогинатись під тиск окремих сил, які просувають весь цей бруд, який прикритий добрими намірами і не підтримувати подібних змін!!!

P.P.S. Друзі, створюйте сім’ї, народжуйте дітей, адже нам з ними будувати Країну!.. а, країн без людей не буває…

На Тернопільщині перекинулась вантажівка зі спиртом

Тернополяни відправили в АТО солодкі гостинці