Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Помер відомий тернопільський музикант і диригент

Вчора, 15 грудня, зранку помер відомий на всю Україну тернопільський музикант і диригент.

Відійшов у вічність Заслужений працівник культури України, доцент Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка, керівник парафіяльного хору «Глорія» храму Святого Апостола Петра УГКЦ Володимир Семчишин, – пишуть Тернополяни.

Про Володимира Франковича усі, хто його знали, відгукуються лише як про Людину з великої літери, яка відкрила талант багатьох молодих людей, яка завжди вміла підтримати слушною порадою та добрим словом. Володимир Семчшин, як викладач вокально-хорових дисциплін,  талановитий музикант, диригент, аранжувальник, був мудрим вчителем і наставником, дбайливим чоловіком, турботливим батьком та дідусем.

Упродовж останніх десяти з лишком років, у нього були проблеми із серцем, він пережив не одну операцію і, здавалося, ішов на поправку. Але смерть невблаганна, немає на землі такого місця, де можна було б врятуватися від смерті, – ні в високих горах, ні в глибоких підземеллях, всюди вона проникає, скрізь вона знайде кожного. Та в серцях своїх рідних, друзів, колег, студентів та знайомих він завжди залишатиметься живим. Вічна пам’ять Вам, Володимире Франковичу…

В останню путь Володимира Семчишина проведуть сьогодні, 16 грудня. Похорон відбувся вже о 13-ій годині у «Домі печалі», що на Микулинецькому кладовищі.

Віта Семеренко не зуміла відстояти “бронзу” у гонці переслідування

У Тернополі продовжують торгувати напівмертвими тваринами (фото, відео)