Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Подвійна аварія на Тернопільщині: двоє загиблих, троє поранених

Трагедія сталася вночі 25 грудня на ділянці Тернопіль-Кременець траси Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.

У першому епізоді смертельної драми водій вантажівки MAN не побачив пішохода, який у темному одязі вийшов на проїжджу частину та збив його на смерть. Свідками цієї ДТП стали водій та пасажири автмобіля Renault Trafic, які зупинилися та викликали поліцію і швидку.

У той час, як поліція оглядала місце події, водій автомобіля Mercedes Sprinter, який їхав трасою, не зауважив на встановлені попереджувальні знаки, які сповіщали про ДТП, та влетів у те саме Renault, що стояло на узбіччі. В автомобілі перебували працівник поліції та свідок.

Від удару автівка за інерцією почала рухатися вперед, збила поліцейську, яка оглядала місце попередньої аварії, та врізалася у службове авто. Найстрашніше, що під час цього загинув чоловік, який сидів у салоні. Він помер в кареті швидкої допомоги.

Ще трьох потерпілих, серед яких неповнолітня дівчинка, доправили до лікарні з забоями та переломами. Слідчу бригада швидкої доправила до реанімаційного відділення.

Водій Mercedes втік з місця аварії, але вже через декілька годин його особу було встановлено та наразі вирішується питання про оголошення йому підозри.

Джерело: ТСН

Вантажівка від “Coca-Cola” викликала фурор у центрі Тернополя (фото)

Поліція оголосила у розшук мешканця Тернопільщини, який зник по дорозі з Росії