Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Олег Барна знову в центрі скандалу

Нардеп з Тернополя не може й дня прожити без скандалу. Не винятком є і ці дні.

У серпні минулого року на виборчому окрузі народного депутата з’явилися біл-борди із фотографіями чотирьох загиблих у зоні АТО наших земляків. Крім прізвищ чотирьох героїв на біл-бордах було ще одне – самого Олега Степановича, – передає ПроТе.

З часом з’ясувалося, що для особистого піару нардеп використав фото загиблих хлопців без дозволу їх батьків. А ті чомусь не захотіли, щоб їх дітей використовували з такою метою. Біл-борди довелося зняти.

А днями в Олега Степановича знову виникло певне непорозуміння з учасниками АТО. Цього разу – із живими.

Тернопільська обласна Спілка «Обєднання учасників АТО Тернопілля» вимагає, щоб Олег Барна спростував інформацію, яку він дав під час одного офіційного заходу, назвавши себе бойовим побратимом учасників спілки. Про це йдеться на офіційній сторінці Спілки у соціальній мережі Фейсбук.

Оскільки усі учасники Спілки не займаються політикою, про що вказано і в Статуті Спілки, то такі слова Олега Степановича виглядають компрометуючими і самої Спілки і її учасників. Тому йдеться про офіційне спростування поширеної неправдивої інформації щодо так званого «побратимства».

Цікаво, що Олег Степанович, як правило, дуже активний у соціальних мережах, поки що відповідати не поспішає. Швидше за все вирішує, чи варто називати учасників цієї Спілки псевдоучасниками АТО.

Тернополянам більше не загрожує кір (відео)

Тернополянам загрожує епідемія грипу?