Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині хлопця ледь не вбили через 15 гривень

Хлопця через борг у 15 гривень вивезли в багажнику за місто. Для постраждалого – це шок, а для інших – жарти.

На Тернопільщині 4 школярі та 19-річний юнак вивезли восьмикласника за село у багажнику автомобіля. Нібито 14-річний хлопець був винен одному із своїх викрадачів 15 гривень, передає poglyad.

Однак, як розповів заступник начальника Заліщицького відділення поліції, начальник слідчого відділення Віктор Кирилюк, ніякого боргу не було. Просто неповнолітні вирішили так «пожартувати» зі свого знайомого, – пише Овід.

«Як вони розповідають, що це сталося спонтанно. Вони їхали в автомобілі і побачили потерпілого і вирішили вчинити над ним такі дії. Підїхали, як кажуть, зв’язали, надягнули пакет на голову, посадили в багажник. Вивезли його в ліс на території села Садки, і вже там, так би мовити, почали з ним розмовляти. Хотіли з ним так «пожартувати», грубо кажучи. Вже після тої розмови, один з них сказав, що так вони робитимуть з кожним, хто їм винен, умовно, навіть 15 гривень. Проте конкретно цей хлопець, їм нічого не боргував. А потім взяли цього школярика і назад відзвезли в село й відпустили його», — розповів заступник начальника Заліщицького відділення поліції, начальник слідчого відділення Віктор Кирилюк.

Правоохорнці одразу встановили зловмисників, адже усі вони з одного села і один одного добре знають. Хулігани не старші від  потерілого. Одному із винуватців кримінальної справи 12 років, ще двом по 14-ть та 16-ть. Найстаршому, хто брав участь у викраденні хлопчика 19-ть років. Свої дії порушники пояснити не можуть. Проте свій злочин знімали на камеру мобільного телефону, відко уже передали поліції. Також правоохоронці вилучили й автомобіль, в багажник якого і заштовхали дитину. На даний час, порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 296  кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене групою осіб та частиною 2 статті 146 кримінального кодексу України – незаконне позбавлення волі, вчинене групою осіб . Триває досудове розслідування. До речі сам злочин трапився ще на початку листопада. Потерпілий школяр лише кілька днів тому усе розповів своїй матері. І саме жінка звернулася поліції. Журналістам ж мати 14-річного хлопчика розповідати деталі цієї ситуації відмовилася.

У Тернополі люди влаштували парад сніговиків

На Тернопільщині перекинулась вантажівка зі спиртом