Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині водіїв попереджають про погіршення погодних умов

Завтра, 19 грудня, в Тернопільській області погіршаться погодні умови. Водіїв просять бути особливо обережними.

Завтра, 19 грудня, синоптики прогнозують різку зміну температурних показників, пориви вітру та опади снігу, ожеледицю. Зокрема, на дорогах країни, крім Півдня та Сходу, ожеледиця. Вночі та вранці у західних і північних областях пориви вітру до 15-18 м/с, хуртовини. У північних областях сильний сніг.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом. Зважати на прояви негоди та не виконувати ризикованих маневрів. Якщо у вашого автомобіля досі літні шини – не вирушайте у дорогу.

Особливо це прохання стосується водіїв фур, які часто не можуть виїхати на складні ділянки доріг через перезавантаженість транспортного засобу, та блокують автомагістралі.

Наголошуємо, що на території Тернопільщини є місця відстою для автотранспорту, детальніше їхнє розташування можна побачити ТУТ.

У разі, якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі і вам потрібна допомога, у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер. Звʼязатись з яким можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

Джерело: Наш День

У Підволочиську скандал. Дороги перекриті

У Тернопіль привезли Вифлеємський вогонь (відео)