Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині бабусі вчились розвивати моторику рук

Жінки вчились робити маленькі новорічні іграшки та розвивати моторику рук. Таким чином відбулась і соціалізація, і корисна справа.

Літні жінки із Збаразького ТЦСО займалися оздоровленням дрібної моторику рук. Із підручних засобів жінки створювали власними руками новорічні прикраси, передає Терен.

Легкою ходою наближаються зимові свята, до зустрічі якого готуються люди різних поколінь. При оформленні інтер’єру більшість використовують класичні ліхтарики, дощик, гірлянди, а любителі ж творити своїми руками, створюють неповторні та оригінальні вироби, прагнуть втілити в життя інколи найхимерніші ідеї. Так, підопічним запропоновано випробувати свої сили в створенні простенької аплікації з ниток, яка радуватиме око зимової пори, пишуть у facebook.

З дивовижного матеріалу – ниток: шиють, в’яжуть і плетуть. Ще одне застосування пряжі – це чудові аплікації, у яких нитки використовують як фарби. Вироби в техніці аплікації з пряжі виглядають оригінально. Прийоми роботи з ними прості і надають безмежні можливості для творчого самовираження. Опанувавши елементарні техніки, підопічні стаціонарного догляду, створили власні неповторні аплікації – ялинки.

Тернополяни зможуть насолодитись новими атракціонами

У Тернополі тепер є найбільш сучасна клініка отоларингології