Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Кременеччині зіткнулися дві автівки

На Кременеччині в результаті зіткнення двох автівок постраждав чоловік. Про це повідомляють правоохоронці.

На Кременеччині зіткнулися Hyundai та Mercedes Vito. Інформація про дорожньо-транспортну пригоду надійшла 23 грудня від диспетчера швидкої допомоги. Він повідомив, що до них для надання медичної допомоги звернувся житель Почаєва, 1970 року народження. У чоловіка забої плеча та голови.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Як стало відомо, аварія трапилася 22 грудня. Водій автомобіля Hyundai, рухаючись вулицею Дубенською в Кременці, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру він допустив зіткнення із Mercedes Vito. У обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Із закритим переломом правої стегнової кістки зі зміщенням та забійною раною гомілки в ортопедичне відділення обласної дитячої лікарні привезли шістнадцятирічну дівчинку, жительку села Івачів Горішній.

Травми неповнолітня отримала у автопригоді. Її 25 грудня на автодорозі Тернопіль-Броди збив водій автомобіля «ВАЗ 2106». За попередніми даними, аварія трапилася в темну пору доби на неосвітленій ділянці дороги. Дівчинка йшла узбіччям в зустрічному до авто напрямку. Після ДТП водій самостійно завіз дитину у лікарню.

Ще одне повідомлення про нещасний випадок отримали чергові лінії “102” від мешканця Тернополя. Чоловік повідомив, що на об’їзній дорозі “Обхід Тернополя” на мосту, поблизу села Гаї Шевченківські, лежить невідомий, а поруч з ним велосипед.

На місце ймовірної аварії виїхали працівники поліції та бригада швидкої. У чоловіка медики констатували перелом основи черепа. Його у церебральній комі доправили до лікарні в реанімаційне відділення.

Попередня причина травмування – необережність. Кермувальник двоколісного транспортного засобу не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожних умов, з’їхав на узбіччя та впав з електровелосипеда.

Триває слідство.

Підозрюваний в аварії відмовився від апеляції

На Тернопільщину йде весна