Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Міська рада ухвалила бюджет на наступний рік (відео)

Мітинги та штовханина під міською радою не завадили прийняти бюджет на 2018 рік.

Крім того, затвердили програму соціально-економічного розвитку Тернополя у наступному році, а ще чимало звітів виконання програм та земельних питань. Під час сесії вислухали й тернополян, які прийшли з питаннями, які їх турбують.

Під стіни міської ради прийшли підприємці та продавці з ринку “Аляска” з вулиці бульвар Куліша,1.

– Нас всюди відфутболюють, ми були всюди, минулого тижня були в Барни, він сказав стійте, вас ніхто чіпати не буде. Ми з таким піднесенням прийшли, а нам на другий день заварили брами. І де ж ми маємо подітись, що ми маємо робити?

– Кожен місяць орендну плату платимо, нам її ніхто не повертає, значить ми маємо дозавіл, якщо б наш директор не хотів з нами працювати, то він би повернув кожному оренду, а вже понад рік ми йому платимо і як кажуть нам юристи дговір пролонгований і ми маємо дозвіл там торгувати.

– Нещодавно товариство повідомило нас, що планує на ділянці будівництво, уклало договір з двома охоронними фірмами, які зараз в незаконний спосіб опломбовують наші кіоски, наші робочі місця і всі зараз чотири входи на ринок всі заварені і ми не потрапляємо на роботу.

У Тернополі зробили добірку автохамів (фото)

Українські біатлоністи “завалили” чоловічий спринт