Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі в хитрого водія можуть назавжди забрати автомобіль

До чергової частини Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від патрульних про те, що на перехресті вулиць Бережанська-Лучаківського в обласному центрі зупинено автомобіль марки « Smart », яким керував житель Копичинці в Гусятинського району.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що номерний знак транспортного засобу не відповідає дійсності . На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час огляду авто у поліцейських виникли підозри щодо підробки ідентифікаційних номерів кузова транспортного засобу . Також встановлено , що за номерними знаками, які були прикріплені до малолітражки , зареєстровано автомобіль “Mercedes-Benz Vito”, що виявляє розбіжності між св ідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу та базою даних “НАІС”.

Зі слів власника автомобіля , даний транспорт він придбав , але поліцейські припускають , що , найімовірніше , машина пригнана з-за кордону, і , аби не розмитнювати , її переробляли , так би мовити , під наявні документи .

Кримінальне провадження розпочато за статтею 290 ККУ – знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова, або заміна без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу .

Автомобіль поміщено на арештмайданчик , вилучено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Якщо експертиза підтвердить підробку ідентифікаційних номерів кузова транспортного засобу, водій назавжди втратить авто.

Азартні ігри на Тернопільщині: поліція закрила підпільне казино

На Тернопільщини у селі в родини викрали величезну суму грошей: 5000 доларів та 3000 грн