Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин через необачність став жертвою шахраїв

Житель Тернополя хотів продати колеса, а став жертвою шахрая.

Тернополянин розмістив оголошення на «OLX» про продаж автомобільних коліс. Товаром зацікавився чоловік, який назвався директором фірми. Колеса оцінили в 19 000 гривень, призначили місце зустрічі. Продавця мав зустріти водій легківки та перевантажити майно, – пише Доба.

— Коли тернополянин приїхав за вказаною адресою, його вже очікувала автівка, аби забрати товар. Псевдопрацівник запевнив, що кошти краянину передасть бухгалтер в приміщенні офісу. Нічого не запідозривши заявник відправився за винагородою в приміщення будівлі, яка розташована поряд. Знайти вказану особу йому не вдалося, а вже через вікно помітив, як автобус з його майном їде у невідомому напрямку. Потерпілий зрозумів, що його ошукали та одразу зателефонував в поліцію, — повідомляють у прес-службі ГУ НП в Тернопільській області.

Поліціянти, які прибули на місце події, завдяки камерам відеоспостереження встановили номерні знаки та особу власника. Перевіривши адреси, за якими він може перебувати, знайшли товар. Через якийсь час по викрадене прийшов й сам крадій. Чоловік зізнався, що колеса мав відправити в сусідню область. Саме про це його попросив товариш, який зараз в тюрмі.

Чоловіку повернули його майно. Він відмовився від написання будь-яких заяв та подякував працівникам поліції за роботу.

На Тернопільщині через невиплату зарплати лікарі не приймають пацієнтів (відео)

У Тернополі на Бандери сталася чергова аварія (фото)