Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Переселенка відкрила у Тернополі благодійний магазин

Переселенка з Луганська вже відкрила в Тернополі благодійний магазин, де можна взяти одяг безкоштовно. Тепер є і друга її ініціатива.

За підтримки місцевих волонтерів У Тернополі започаткували унікальний соціальний проект«Можеш – принеси, потребуєш – візьми», передає TernopilTravel.

Його ініціатором є переселенка з Луганська Яна Шкуратова, яка за підтримки друзів та місцевих волонтерів відкрила у місті перший магазин із безкоштовним одягом та взуттям «Одежина». У закладі кожен потребуючий може взяти собі необхідні речі. А ті, хто маєодяг чи взуття  взуття, якими не користується, може приносити його, щоб пожертвувати потребуючим верствам населення.

«Можна приносити речі, які вже непотрібні. Малі, великі чи просто, щоб звільнити місце в шафі для нових. А ми віддамо їх людям, які перебувають у важкому матеріальному становищі. Це малозабезпечені, багатодітні родини, люди з інвалідністю, сироти та їх опікуни, переселенці й постраждалі від бойових дій на сході України, пенсіонери та інші соціально незахищені категорії громадян», – розповідає  Яна Шкуратова.

Жінка закликає усіх долучатися до акції й не соромитися і приходити за адресою у Тернополі: вулиця 15 квітня, 3. Щоб вибрати собі речі, потрібно мати лише документ а також ксерокопії паспорта й довідки чи документа, який засвідчує соціальний статус потребуючої людини.

У тернопільських школах пройшла Спартакіада

Через ремонтні роботи Тернопільщина залишиться без світла