Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині пройшов форум пасічників

Пасічники та бджолярі зібрались для того, щоб обговорити нинішні проблеми. Навчились розпізнавати проблеми та шукати шляхи продажу.

У суботу, 2 грудня, у Тернополі відбувся І обласний Форум бджолярів, на якому зібралися пасічники зі всієї області. Приїхали також гості з інших регіонів України.

Організатори заходу – департамент агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації та Спілка пасічників України, повідомляє прес-служба ТОДА.

 

У департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації кажуть, що пасічники зібралися на Форум, щоб обговорити кооперацію в галузі бджільництва. Також на зустрічі йшла мова про створення сприятливих умов розвитку бджільництва в області та можливості виходу на зовнішні ринки для експорту продукції.

Двідка: станом на 1 січня 2017 року в усіх категоріях господарств області утримується 55,7 тис. бджолосімей, в тому числі, в сільгосппідприємствах – 0,5 тис. бджолосімей. Виробництво меду за 2016 рік склало 867 тонн, сільгосппідприємствами – 8 тонн.

На Тернопільщині жінка вбила коханця під час сварки

У Тернополі люди влаштували парад сніговиків