Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині злодій зробив “подарунок” жінці. Викрав 150 доларів, 220 злотих і 1500 грн

У вівторок, 19 грудня до Тернопільського відділу поліції звернулась жителька Лановецького району. Жінка повідомила, що потерпіла від рук крадія. Як наслідок краянка втратила гаманець з чималою сумою коштів.

За словами потерпілої, коли вона знаходилась в обласному центрі, на території автовокзалу до неї підійшов невідомий. Чоловік представився консультантом парфумерної крамниці, яка за його історією нещодавно відкрилась в одному із торговий центрів Тернополя.

Незнайомець відволік заявницю розповідями про товар та непомітно викрав гаманець, який знаходився у відчиненій сумці. Потерпіла цього не помітила, а зникнення коштів виявила вже згодом. В результаті протиправних дій заявниця втратила 150 американських доларів, 220 польських злотих та 1500 гривень.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції вкотре застерігають мешканців та гостей краю бути обачними та не довіряти незнайомцям. Адже крадії намагаються будь-якими способами відволікти жертву, аби непомітно викрасти чуже майно.

Щоб не потрапити на гачок зловмисників необхідно дотримуватись елементарних правил безпеки. Перш за все, будьте уважними в місцях масового скупчення людей, оскільки саме там найбільше трапляється злочинів.

Пам’ятайте, що ви можете не зауважити той факт як за вами будуть спостерігати зловмисники та шукатимуть слушної нагоди, аби обікрасти.

Не потрібно хизуватись дороговартісними засобоми зв’язку та технікою в людних місцях, тим самим привертати до себе увагу.

Не носіть цінності у сумках, пакетах, ранцях на видному місці, а також кишенях брюк. Сумку в транспорті краще тримати перед собою в руках, або перекинути її через плече, затиснувши ліктем.

Якщо ви все таки стали жертвою крадіїв, не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».

У Тернополі “копів” викликали на бійку

На Тернопільщині на час снігопаду вантажівки будуть відправляти на спецмайданчики(КАРТА)