Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Визначився переможець конкурсу на престижну посаду у Тернополі

На відкритому конкурсі визначали керівника Палацу культури «Березіль». Дана установа знаходиться у юрисдикції Тернопільської міської ради.


Засідання конкурсної комісії відбулося 12 грудня. Конкурсна комісія перед прийняттям рішення заслухала презентації програм розвитку комунальної установи двох кандидатів: діючого директора ПК «Березіль» Олега Слободянюка та претендента Ігоря Безкостого. За результатами голосування, переможцем конкурсного відбору визначено Олега Слободянюка.
«Репортер» відзначає, що перевибори директора відбувалися у непростий для об’єкта культури час. Зокрема, «Березіль» опинився в епіцентрі скандалу через скандальне будівництво на території комунального закладу. Там під виглядом культурного центру намагаються розпочати будівництво багатоповерхівки. Мешканці сусідніх будинків – проти. Натомість Олег Слободянюк активно захищає інвестиційний проект перед громадськістю і продовжує переконувати у його доцільності. Мовляв, інвестор має перед КП кілька зобов’язань. Зокрема, замінити крісла у концертному залі. Не виключено, що безапеляційна перемога Слободянюка стала можливою саме завдяки його активній позиції у цьому питанні.

На Тернопільщині вбивцю дружини засуджено на 8 років тюрми

У центрі Тернополя відключили воду