Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Гордість краю: сумлінні студенти з Тернополя отримають матеріальну винагороду

8 студентів з Тернополя отримають іменні стипендії за особливі досягнення в навчанні. Такі стипендії видаються Верховною Радою для тих, хто вчиться на денній формі. Вони мають підбадьорити учнів та заохотити їх вчитись. 

Вісім студентів Тернопільщини отримуватимуть іменні стипендії Верховної Ради України протягом цього навчального року, передає tenews. Призначили ці виплати студентам Тернопільського національного економічного університету Тетяні Глухі та Луці Гомівці, також матимуть такі стипендії студенти Тернопільського національного педагогічного університету Роксолана Кузишин та Андрій Тимчук, студентка Тернопільського національного технічного університету Мар’яна Пельчер, та студенти  Гусятинського коледжу ТНТУ ім.Івана Пулюя Павло Мацедонський, Віталій Петелецький та Роман Сава. Про це йдеться у наказі Міністерства освіти і науки України.

Нагадаємо, іменна стипендія Верховної Ради України надається студентам вишів I-IV рівнів акредитації державної форми власності за кошти загального фонду державного бюджету на денній формі навчання. ЦІ виплати надають з метою морального та матеріального заохочення здобуття вищої освіти студентами вищих навчальних закладів, які виявили особливі успіхи в навчанні та науковій роботі.

На Тернопільщині поменшає бруду: фермерів змусять очищати дороги

У Тернополі з’явилась унікальна можливість вчити англійську безкоштовно