Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Якими будуть останні два місяці 2017 року? Унікальний гороскоп

Доля – дуже складна штука, передбачити яку майже неможливо…  У нас є всього лише два місяці, щоб почати новий рік з чистого аркуша. Зрозуміти, що ж на нас чекає, допоможуть знаки зодіаку.

ОВЕН

Ймовірно ви відчуваєте, що потрапили в шторм, і навіть не знаєте, що привело вас сюди. Це Уран, відповідальний за руйнування. Ви погано себе почуваєте. Проте, не падайте духом, Венера підтримає ваш результат у другій половині року. Це може означати виправлення зламаних мостів або початок чогось нового. У будь-якому випадку, це принесе вам лише користь. Плутон перевірить ваші можливості у вашій сфері роботи, але якщо ви візьмете його на себе і будете відповідальним, ви вийдете переможцем.

ТЕЛЕЦЬ

Ви втрачені. Це майже те ж саме, що ви стоїте на перехресті й не знаєте, яким шляхом йти. Заспокойтеся. Все в порядку. Ми всі не впевнені в наших рішеннях більшу частину часу. Отож, не концентруйтеся на тому, що у вас немає плану. Якщо ви вирішите пройти складний шлях, пам’ятайте, що Всесвіт винагородить вас за це.

БЛИЗНЮКИ

Багато що було далеко не стабільним для вас. Ви зазнали деяких дивних змін в своїх буденності, сім’ї та кар’єрі. Якщо ви озирнетеся, то побачите перелякану версію, яка не знає про перешкоди попереду. Але ви все подолали. Пишайтеся цим.

РАК

2017 рік був далеко не добрий до вас. Ви ніколи не думали про ситуації, в які ви були затягнуті в останні місяці, і це збиває вас з пантелику. Тримайтеся. Довіряйте долі великі плани для вас. Те, що почалося в безладді, не обов’язково закінчиться тим же.

ЛЕВ

Цього року вам було погано з точки зору психічного здоров’я. Ви відчували, що поступово втрачаєте себе. У вас є список людей, з якими ви захочете порвати усі зв’язки. Однак це ще не кінець. Ви скоро станете щасливіші в своєму житті, так що не здавайтеся.

ДІВА

Що стосується вашої кар’єри, то тут фортуна посміхнеться! Ви зробили те, що повинні були зробити. Ви не дозволили перешкодам зупинити вас, і це дуже похвально. До кінця 2017 року ви навчитеся відмовлятися від багатьох чинників, які вам не потрібні. Просто відпустіть це, і вам стане легше.

ТЕРЕЗИ

Час лікує. Рани, які ви носите, будуть закриті. Шрами всюди зціляться і зникнуть. Не шукайте комфорту в іншій людині або відносинах. Вони можуть потенційно знищити вас і залишити вас ні з чим. Отже, зосередьтеся на собі та будьте своїм власним путівником.

СКОРПІОН

Люто захищаючи себе, ви взагалі ніколи не дозволяєте людям впливати на вас. Але до кінця цього року ви зіткнетеся з іншою людиною, яка вплине на вас, як ніхто інший. Незалежно від того, скільки кілометрів буде між вами, на цей раз все буде по-іншому. Довіртеся своїй інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ

Цього року вам було нестерпно. Ймовірно, ви чіпляєтеся за старий роман, сподіваючись, що він знову з’явиться у вашому житті. Вам нелегко було подолати його. Логічна задача – знайти вихід. Замість того, щоб дозволити поганим спогадами вбивати вас знову і знову, потрібно заспокоїтися і рухатися вперед.

КОЗЕРІГ

Ви думаєте, що знайшли свою другу половинку, вашого близнюка. Тим не менш, ви зіткнулися з масивною перешкодою у ваших стосунках. Проблема в тому, чи хочете ви інвестувати в це свою енергію. Це важливе рішення для подолання непотрібних думок. Чи хочете ви провести залишок свого життя з ним?

ВОДОЛІЙ

Старі друзі або знайомі збираються знову з’явитися у вашому житті. Хоча ви можете прийняти це як хороший знак і добре привітати їх, вони, ймовірно, згадають про минулі образи й не дозволять вам відпочити від проблисків минулого. Не допускайте такого у вашому житті ні від кого.

РИБИ

Довіряйте своєму внутрішньому голосу. Ви нарешті готові рухатися далі. Ви позбудетеся від усієї шкоди й непотрібних спогадів. Всі зусилля, які ви вклали, принесуть свої плоди, і ви, нарешті, отримаєте шанс бути щасливим. Однак не радійте, бо привиди минулого можуть повернутися в будь-який час.

Переклала Христина Слота

Київське “Динамо” вибороло перемогу й перейшло у нову стадію Ліги Європи (відео)

Новий рік у Карпатах: що скільки коштуватиме (огляд)