Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопіль завезли доступну вакцину від грипу

Capsule material of influenza vaccination

Нова вакцина дешевше і доступніше за попередні аналоги. Лікарі говорять, що щеплення обійдеться всього лиш в 184 гривні. Втім, медики уточнюють, що в якості вакцини можна не сумніватися. 

Capsule material of influenza vaccination

До тернопільських аптек завезли нову вакцину від грипу, повідомляє poglyad.te.ua. Вона – французька і коштує дешевше, ніж її корейський аналог, які привозили раніше. Втім, кажуть фахівці, якість її не нижча за попередню.

За словами керівника обласного аптечного об’єднання Наталії Марків, вакцинація станом на сьогодні є єдиною дієвою профілактикою від грипу. Тож тернополянам радять не зволікати і не чекати, поки вірус добереться до їхніх родин.

— Аптеки області вже отримали препарати для щеплення. Тож дефіциту вакцини у нас немає. Її будуть завозити регулярно невеликими партіями, аби повноцінно забезпечити потреби людей, — зауважила Наталія Марків. – Ціна французької вакцини – 184 гривні.

Нагадаємо, медики вже попереджають про те, що жителям Тернопільщини цього осінньо-зимового періоду доведеться боротися з трьома штамами грипу: «Брісбен», «Гонконг», «Мічиган». Найбільше рекомендують щепитися від грипу тим, хто працює у великих колективах та з великою кількістю людей.

Тернополяни по вуха в боргах: заборгованість досягла відмітки у 191 мільйон

Клаптикове утеплення: у Тернополі висміяли спроби утеплити житлові будинки