Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі шукають грошовитих інвесторів

Ще один тернопільський бізнес-проект змінить господаря. Ефективного власника шукають для придорожнього комплексу в районі Тернопільського летовища на трасі, що веде з Тернополя у Хмельницький.

Як відомо, обласна влада має плани відродити транспортні потужності аеропорту. Нещодавно підписано угоди про вантажні перевезення з одним з авіаперевізників. Водночас розвивається навколишня інфраструктура сфери послуг.

Наприклад, за комплекс площею 360 кв.м. просять 115 тисяч доларів. Можливе призначення об’єкту – торгівельний комплекс, автомагазин, мотель, заклад громадського харчування, – йдеться у оголошенні.
Заклад розташований на відстані 5км від Тернополя в напрямку Хмельницького поруч з автомагістраллю міжнародного значення. Великий потік легкових та вантажних машин. Поруч зупинка для рейсового автотранспорту.
Перший поверх – загальна площа 181,5 кв.м. На поверсі працює магазин, перукарня. Є окремо офісні приміщення. Санвузол, душова.
Зроблено добротний ремонт. Підлога викладена керамічною плиткою. Стіни – пофарбовані. Стеля – підвісна «армстронг». Побутові кімнати облицьовані керамічною плиткою.
Вікна, вхідні двері металопластикові, міжкімнатні двері шпоновані під дуб.
Другий поверх – загальна площа 180,0 кв.м. Приміщення цього поверху готове до виконання оздоблювальних робіт.
Земельна ділянка площею 0,099га перебуває у приватній власності.

У Тернополі почали заклеювати стікерами дорожні знаки

На Тернопільщині перший сніг та ожеледь спричинили автопригоду (фото)