Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі поліція розшукала трьох неповнолітніх, які втекли з дому

«Пропали троє неповнолітніх учнів» – саме таке повідомлення надійшло до працівників Монастириського відділення поліції 7 листопада від керівника одного з районних навчальних закладів. Поліцейські розшукали зниклих підлітків та повернули батькам.

Як з’ясувалося, під час пошуків, напередодні втечі у одного з учнів пропала чимала сума коштів.  Подія настільки засмутила юнака, що той без попередження та  дозволу вирішив покинути навчальний заклад. Зі своїм рішенням поділився ще з двома друзями, а ті, не задумуючись, вирішили тікати разом з товаришем.

Двоє неповнолітніх мешкали неподалік обласного центру, а третій -тернополянин, тож усі направилися саме до Тернополя. Хлопці навіть не сподівалися, що там на них вже чекатимуть правоохоронці, які оперативновстановили, який саме маршрут втечі обрали юні шукачі пригод.

На центральному автовокзалі втікачів разом з працівниками ювенальної поліції зустрічали їхні родичі, які й забрали неповнолітніх. Об’єктом злочинних посягань хлопці не стали.

Правоохоронці наголошують: при зникненні неповнолітнього слід негайно повідомляти в поліцію. Там зафіксують усю необхідну інформацію, а також розкажуть усю подальшу послідовність дій у такій ситуації.

Після відпочинку в тернопільському барі двоє хлопців із пробитими головами опинились у лікарні

Тернополяни тепер мають законні підстави, щоб відмовитися від центрального опалення і гарячої води