Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі зійдуться на рингу хлопці та дівчата

Вже на цих вихідних у місті відбудеться відкрита першість Тернопільської області зі змішаних єдиноборств ММА.

Участь у турнірі братимуть спортсмени-діти, юнаки,юніори і дорослі. За звання чемпіона області боротимуться і хлопці, і дівчата.

Представниці прекрасної, однак зовсім неслабкої статі змагатимуться у Тернополі вперше за історію існування обласної федерації змішаних єдиноборств ММА.

За попередньою інформацією, мірятимуться силою та майстерністю близько сотні борців. Боротимуться на відкритій першості Тернопільської області не лише тернополяни, а й жителі Вінниці, Івано-Франківська, Києва, Рівного, Чернівців, Львова і Ужгорода.

Спортивне дійство відбудеться 25 листопада 2017 року у спорткомплексі «Політехнік» (вул. Білогірська 50). Початок о 10:00.

Керівництво організацією і проведенням змагань здійснюють управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА та Тернопільський обласний відокремлений підрозділ ГО «Федерація змішаних єдиноборств ММА України».

«Ми щиро запрошуємо тернополян підтримати бійців – земляків на змаганнях. Вхід на свято спорту вільний. Ми досить молода федерація, та за 1,5 роки існування організовуємо вже третій масштабний спортивний турнір», – коментує голова обласної федерації змішаних єдиноборств ММА Богдан Юлик.

У Тернополі на автовокзалі п’яний хлопець чіплявся до людей

Допоможіть матері трьох дітей