Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі жінка “продала” ноутбук шахраю

Тернополянка мала продати ноутбук шахраю, але той в останній момент повідомив, що не зможе з’явитись та просив передати річ таксисту. Гроші тернополянка так і не отримала. 

Тернополянка нічого не запідозривши віддала незнайомцю ноутбук, а кошти так і не отримала. З заявою про злочин жінка звернулась до працівників Тернопільського відділу поліції, передає soroka.

За словами потерпілої, на одному інтернет-сайті вона розмістила оголошення про продаж ноутбука марки «Asus». Згодом до неї зателефонував невідомий чоловік, який виявив бажання придбати товар. Покупець розповів, що самостійно забрати техніку не зможе, тому за ним пришле таксі, а кошти надішле на картковий рахунок. 37-річна тернополянка погодилась.

Через певний проміжок часу краянка віддала водієві таксі товар, не дочекавшись смс-повідомлення про надходження коштів. Заявниця невдовзі зрозуміла, що її ошукали аферисти. За допомогою звернулась до поліцейських.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції області, за фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 ККУ.

На Тернопільщині помер відомий управлінець

На Тернопільщині підтримали матерів, які мали передчасні пологи