Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі відбулося засідання ІТ-експертів (фото)

Цими днями найкращі експерти у сфері ІТ провели дискусійну панель.

ІТ кластер провів дискусійну панель “Розвиток ІТ Тернополя” між представниками ІТ компаній, які працюють на ІТ ринку, і представниками навчальних закладів, які готують майбутніх фахівців ІТ галузі.

Ця зустріч не обіцяла бути легкою, у нас надто багато проблем, які потребують вирішень.

Відрив між потребами ринку і тими фахівцями які випускають навчальні заклади в більшості випадків надто великий. ІТ сфера дуже динамічна і слідувати змінам є складною задачею, але якщо нічого не робити, то навчальні заклади, як такі, стануть не потрібні на ринку, а компанії створюватимуть навчальні відділи всередині, де готуватимуть вузькопрофільних фахівців, відносно своїх потреб.

Проте серед учасників дискусії були люди, які не зважаючи на складність ІТ сфери і ситуації, яка складається вкладають багато своїх зусиль, часу і енергії в підготовку майбутніх фахівців, які шукають шляхи як прокращити свої знання, щоб студентам віддавати якісніший продукт, який вони зможуть використовувати зовсім скоро в ІТ індустрії.

І ІТ компанії не стояли осторонь, вони відкриті до співпраці. Готові ділитись досвідом, приймати на практику, щоб покращувати свої навички, а не для галочки, запрошують до себе в гості.

Виставки та концерти: культурні вихідні для тернополян (графік)

Почаївська лавра: на Тернопільщині є своє “Підмосков’я” (фото)