Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські комунальники не вивозять сміття

Вже кілька місяців місцеві жителі скаржаться на комунальну службу, яка не вивозить сміття та не проводить належного прибирання.

Смердюча жижа зі сміття потекла на десятки метрів. Обурені мешканці облаяли сміттярів, змусили за собою прибрати, пише “ПРО ВСЕ”.

Проте, не минуло й трьох місяців, як ось таке називають вивезенням сміття у Тернополі (бульвар Просвіти, 9 година 20 хвилин 15 листопада 2017 року). 21 століття!!!

Цією вулицею щоранку до 16 школи йдуть тисячі учнів, до педагогічного університету – студенти. Як можна так халатно працювати сміттярам ще й залишати після себе купи сміття?!

Невже тернопільські сміттярі не будуть ніколи працювати якісно? Чи це в департаменті житлово-комунального господарства працюють неуки, які не вміють чи ще гірше – не хочуть – скласти якісний договір з фірмами-прибиральниками.

Невже так складно змусити фірми, які заробляють значні кошти на вивезенні сміття, виконувати доброякісно свою роботу?

На відремонтованому бульварі Просвіти це сміття буде розносити вітер протягом доби… Його пошматують бродячі пси, рознесуть гризуни, пройдуться по ньому школярі та всі, хто повертатиметься з роботи додому…

Зрада фізична та психологічна: чи варто боятися?

У Тернополі планують зрізати кілька сотень дерев (фото)