Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська “Нива” програла в останньому матчі 2017 року

4 листопада 2017 року на стадіоні в селі Вишнівець тернопільська «Нива» провела останній офіційний поєдинок у цьому році.

Суперником нашої команди в 19 турі Другої ліги групи Б чемпіонату України з футболу був «Арсенал-Київщина», абсолютний аутсайдер турніру. Проте, матч показав, що кияни не такий вже простий суперник, оскільки гостьова команда дала справжній бій команді, яка займає третє місце в групі Б. Хоча, який бій якщо червоно-білі зуміли перемогти господарів.

Після першого тайму, який закінчився нулями, здавалося, що тернополяни зуміють дотиснути суперника, проте Мартиненко та Авдалян думали інакше, і зуміли відзначитися у воротах Гопка на 67 та 71 хвилинах (наш голкіпер до цієї зустрічі ще не пропускав голів у тих матчах, в яких був основним), таким чином шокувавши всіх вболівальників «Ниви».

До слова, жовто-зелені намагалися зрівняти рахунок, проте їм вдався лише один точний постріл, автором якого на 75 хвилині став Понєдєльнік. Як наслідок, поразка 1:2 і тернопільська «Нива» йде на паузу з поганим настроєм.

Додам, що ця поразка, напевно, не змістить тернополян з третьої сходинки, проте боляче вдарить по амбіціях команди. Завданням же «Ниви» є зайняти у кінці сезону другу сходинку, яка дає право грати у першій лізі. Тож я думаю, що тренерський штаб врахує помилки й навесні ми побачимо зовсім іншу команду, яка зможе поборотися за омріяне «срібло».

Ярослав Білий

Чи варто очікувати на епідемію грипу?

У розважальних закладах Львова облава на призовників. Як буде в Тернополі?