Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни жаліються на новий двоповерховий поїзд

Ще не встиг новий “унікальний” поїзд зробити декілька рейсів, як на нього вже жаліються усі пасажири.

Вчора виконав перший рейс новий поїзд Тернопіль – Київ. Головною його особливістю є те, що він двоповерховий.

Виконувач голови правління ПАТ «Укрзалізниця» запевняє, що тепер тернополянам буде значно простіше дістатися до столиці. І не лише тернополянам. Адже новий поїзд зупинятиметься у кількох невеликих містах і містечках.

Курсуватиме поїзд щоденно, крім понеділка. Відправлення з Тернополя о 4-й годині 6 хвилин ранку. Прибуття до Києва о 9.58. У зворотному напрямку поїзд їхатиме о 17.24 і прибуватиме до файного міста о 23.25.

А ось у соціальних мережах уже з’явилося доволі багато критичних відгуків щодо нового поїзда. Дехто запевняє, що на другому поверсі перебувати практично неможливо, бо там дуже трясе. Крім того, коли пасажирів багато, доводиться тертися колінами, бо відстань між кріслами надто мала. А ще самі крісла не надто зручні і висидіти у них 6 годин не дуже комфортно. Пасажири зауважують, що як приміський поїзд, він був би чудовим, а ось як для такої далекої відстані, то не зовсім зручний.

До переваг можна віднести хіба що ціну. Він дешевший за Інтерсіті. Квиток першого класу обійдеться у 282 гривні, а у другого – 196.

І є ще один недолік. Хоча поїзд нібито покликаний полегшити життя тернополянам, на перший рейс з Києва більшість квитків викупили вінничани. І тепер ніби навіть розглядають питання про певне обмеження на продаж квитків до цієї станції.

Джерело: ПроТе

В Тернопільській області знайшли вкрадену ікону зі Львівщини (фото)

У Тернополі з’явиться ще одна унікальна “вулична” картина (фото, відео)