Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянина знайшли мертвим у власній квартирі

На вул. Карпенка, у одній з квартир знайшли тіло літнього чоловіка. Родичі кажуть, що шукали його від неділі, 29 жовтня.

“Сьогодні близько 12:00 до мене у двері постукали правоохорнці і почали розпитувати чи я не бачила сусіда, тому що його шукають родичі, – розповідає мешканка будинку, що на вул. Карпенка пані Діана. – Поліцейські сказали, що останній раз чоловік виходив на зв’язок ще у неділю.

Десь за півгодини, після того як були в нас правоохоронці, прибули працівники ДСНС для того аби відчинити замкнені двері у квартиру, де проживав чоловік, якого розшукували родичі, продовжує тернополянка.

Я почула грюкіт і за декілька хвилин після того, як вибили двері у квартиру, правоохорнці прийшли до мене і сказали, що чоловіка знайшли – він лежить мертвий з розсіченою головою у квартирі”, – продовжує пані Діана.

Чоловікові було близько 60 років, продовжує інша сусідка Людмила. Дружини він не мав, але частенько полюбляв споживати спритне. Жінка каже, що з неділі у його квартирі було чути гучно увімкнений телевізор.

Чим не варто лікувати грип та застуду? (ФОТО, ВІДЕО)

Фальшиві гроші: чергове шахрайство у Тернополі