Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стало відомо, хто найкращий студент Тернополя

Закінчився конкурс, де оцінювали кращого студента Тернополя. Ним стала дівчина, яка пройшла всі випробування та презентувала себе найкраще.

Регіональний етап конкурсу “Кращий студент України” пройшов у Тернополі, у п`ятницю, 17 листопада. 6 студентів змагалися за звання кращого, передає te.20minut.

За результатами конкурсів, де учасники мали змогу презентувати себе з найвигіднішого боку, журі мало вибрати кращого, який представлятиме Тернопільську область на Всеукраїнському масштабі.

Конкурсанти дивували публіку авторською поезією, вокальними талантами, спортивними успіхами та фотомистецтвом. Серед учасників були студенти ТНТУ, Галицького коледжу, ТДМУ, ТНЕУ та ТНПУ. Студенти презентували себе у першому конкурсі, у другому конкурсі вони демонстрували свої таланти, а у третьому – представляли свій проект на тему: “Що потрібно зробити, щоб студенти не виїжджали за кордон”.

Заступник голови Тернопільської ОДА Леонід Бицюра найважливішим конкурсом вважає останній, адже саме в ньому студенти мали змогу показати своє бачення цієї актуальної проблеми. Учасники у своїх проектах зачіпали такі питання, як низькі заробітні плати, нестача кваліфікованих кадрів та робочих місць, проблема свідомості українців і т. д. Переможницею конкурсу, яка буде захищати честь студентської громади Тернопільської області, стала студентка ТДМУ ім. І. Я. Горбачевського Зоряна Вівчар.

– Я не сподівалася на перемогу зовсім, – каже дівчина. – Взагалі моя підготовка до цього конкурсу була в останню ніч. Адже я студент-медик, у нас завди багато справ. Стосовно проекту, то я вважаю, що кожен студент, який переживає за долю своєї спеціальності, за своє майбутнє працевлаштування, переймається цим питанням. А у своєму проекті я висловила всю біль сучасної медицини. Якщо влада дослухається до цих порад та ідей, жити в Україні стане легше.

Відділення «Укрсиббанку» у Тернополі не працює через потоп

На Тернопільщині школи можуть добре заощадити на аренді