Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стало відомо, в яку суму тернополянам обійдеться прикрашення ялинки

Зовсім скоро вже Новий Рік, та тернополяни вже мають змогу вибирати новорічні прикраси та мішуру. Стало відомо, скільки коштують скляні кульки та інші новорічні речі.

До Нового року ще більше місяця, але новорічні іграшки уже є в продажі. Ціни на пластмасові ялинкові прикраси коливаються від 2 грн до 25 грн, на скляні ручного розпису – від 6 грн і до 125 грн. Собаку – символ 2018-ого року можна придбати за 25 – 40 грн, передає ternopil.

– Ми вже багато іграшок продали, найбільше – талісманів 2018-ого року, – розповідають продавці в магазині “Незабудка” на Центральному ринку. – Чимало людей купують іграшки задовго до свят, бо знають, що скляної іграшки завжди дуже мало. І їх розбирають ще до Миколая. Багато людей купують скляні іграшки на подарунок за кордон рідним чи друзям.  Бо там така іграшка коштує 50 доларів за штуку.

Як розповідають продавці, тернополяни купують ще різні аксесуари.

– Ціни на іграшки до Нового року не зростають. За якими цінами ми отримуємо товар, за такими і продаємо, – каже продавець пані Ольга.  В асортименті є пластмасові іграшки та імпортні скляні ручної роботи. Найдешевша іграшка ручної роботи від 6 грн. Найдорожча 125 грн подарунковому варіанті з зображенням талісману 2018-ого року – собаки. Є і дешевші іграшки зображенням або у вигляді талісмана – 25 – 40 грн. – Пластмасові іграшки звісно дешеві, – каже пані Ольга. – Їх можна придбати від 2 гривень за штуку і до 25 гривень.

Є в продажі і ялинки на будь-який смак: елітні, шишки, альпійські висотою від 50 см до 2,5 м вартістю від 45 грн. Найдорожча ялинка на Центральному ринку – 6 тисяч висотою 2,5 м.

На Тернопільщині потяг почав рухатись назад та зійшов з рейок

У Тернополі в драмтеатрі освідчилися глядачці (відео)