Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Спортсмени з Тернопільщини взяли участь у чемпіонаті з легкої атлетики

В  Хмeльницькому  відбувся   відкритий  чемпіонат  облaсного центру фізичного виховання  учнівської  мoлоді  з легкої атлeтики. 

В змаганнях взяли участь легкоатлети з Хмельницької, Івано-Франківської та Тернопільської областей в кількості  120 атлетів. В програму змагань включені біг (на різні дистанції), стрибки у довжину та висоту, потрійний стрибок.

Від нашої області виступали учні-спортсмени КУТОР «Тернопільської обласної дитячо-юнацької спортивної школи з літніх видів спорту». Всі спортсмени  покращили  в різних дисциплінах особисті результати.

      Драгунцова Вікторія стала переможницею в бігу на 300 метрів з результатом  49:70, а Дречко Ілона на цій же дистанції 300 м стала «бронзовою» призеркою (55:24),  Танасійчук Ігор зайняв ІІ- місця в бігу на 60 м (7.40) та стрибку у довжину  (5:31 м) тренуються спортсмени під керівництвом тренера – викладача Наталії Гавронської,  ІІІ-місце у стрибку у довжину  (5:19 м) зайняв  Клименко Максим (тренер – викладач  Олена Клименко). Добрі результати показали  Синюк Сергій  стрибок  у довжину  (5:04 м – 5 місце (тренер – викладач  Олег Данилюк), Чайківська  Яна  в бігу на 300 метрів (56:74 – 4 місце  тренер – викладач  Микола Ситарчук), в бігу на 60 м Клименко Максим  7:70 –  зайняв  5 місце.

Тернопільщина отримала нового військового комісара

У Тернополі продали смертельно небезпечну рибу