Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Саакашвілі остерігається тернопільського радника Авакова

Саакашвілі заявив, що тернопільський радник Авакова в Грузії готує ґрунт для його депортації.

Екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі заявив, що радник глави МВС Арсена Авакова Михайло Апостол з Тернопільщини нібито готує в Грузії ґрунт для його депортації. Сам Апостол спростував це твердження, зазначивши, що у лідера «Руху нових сил», ймовірно, «психічні проблеми».

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. За словами Апостола, він знаходиться в Грузії як приватна особа.

– Ніколи не думав, що Саакашвілі коли-небудь буде говорити про мене. Те, що він сказав, свідчить про його певні психічні проблеми. Я жодного разу не був в Грузії. Взяв відпустку і влаштував собі тур сільськогосподарськими регіонами. Сьогодні знайомлюся з особливостями землеробства і тваринництва у високогірних районах. Перевал Годердзі, – написав Михайло Апостол.

Нагадаємо, на мітингу під Парламентом 7 листопада Саакашвілі заявив про погрози влади України та підготовці його депортації.

– Мені сказали, що якщо я буду говорити про корупцію Президента, то мене схоплять на вулиці і вишлють до в’язниці, де Путіна люди мене чекають, – заявив Міхаіл Саакашвілі. – До речі, ще одна людина від Авакова вже в Грузії домовляється про те ж – якийсь Апостол. Вони обидва в цьому напрямку працюють. Шантажували мене, що опублікують матеріали СБУ про мене, викинуть це на своїх олігархічних каналах.

Нагадаємо, що раніше колишній народний депутат з Теребовлянщини Михайло Апостол звинуватив Міхаіля Саакашвілі у присвоєнні конфіскованих велосипедів.

Як обрати сімейного лікаря – покрокова інструкція

В тернопільську школу приїжджала поліція