Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Подробиці смертельної аварії у Тернополі: загиблий чоловік і водій BMW жили на одній вулиці

Правоохоронці встановили особу загиблого хлопця, якого вночі 1 листопада у Тернополі насмерть збив чорний «бумер». Як з’ясувалося, хлопці – сусіди.

– Можливо у водія був шок, або він сам не міг припустити такого розвитку подій, але вони не те що з одного села, а з однієї вулиці. Загиблий, щоправда, на декілька років старший за водія, тому, можливо, вони й не товаришували і не зналися добре. Але факт залишається фактом, – розповідає пані Надія з Малого Ходачкова Тернопільського району, звідки й родом і кермувальник автомобіля BMW-525, і потерпілий, який загинув під колесами авто.

Водію – 19 років. Він розповів правоохоронцям, що людина, яку він звив, переходила дорогу за межами пішохідного переходу в пізню пору доби. Він не встиг пригальмувати і невідомий опинився під колесами авто. І поки поліція встановлювала хто ж загиблий, адже при хлопцю не було ніяких документів, ані телефону, у поліцію подзвонила його матір, пише “Тернополяни”.

– Жінка дізналася про смерть своєї дитини з Інтернету. Поліція виклала фотографію загиблого в мережу і вона впізнала свого 24-річного сина, – додає пані Надія.

Нагадаємо, 1 листопада, близько 23:00 год. у Тернополі на вул. Протасевича трапилася смертельна ДТП. Водій на BMW на швидкості збив молодика. Травми потерпілого виявилися несумісними з життям – він загинув на місці аварії.

Фахівець пояснив причину, чому у Тернополі на дамбі тріщить асфальт

Пожежа на Тернопільщині: у вогні загинуло півсотні птиці