Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Побиття депутатом Баштою дівчини-поліцейського: радник Авакова каже – статус не допоможе

Радник Міністра внутрішніх справ України Михайло Апостол, який живе на Тернопільщині, бере під особистий контроль побиття депутатом Тернопільської облради Олександром Баштою дівчини-поліцейського.

Про це Апостол повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Беру під особистий контроль розслідування цього інциденту і наголошую – статус депутата обласної ради не допоможе», – написав Апостол.

Він  також повідомляє, що у патрульного закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліцейського закрита черепно-мозкова травма, забій м’яких тканин волосистих частин голови та струс. “Вони просто розуміли, що не мають права застосовувати фізичну силу, навіть якщо це неадекватна істота, хоча і інвалід”, – пояснив радник міністра внутрішніх справ.

У наступному пості він додав, що в США особа за такі дії, як вчинив тернопільский депутат, “просто отримала б кулю в голову”.

“Чи могли б поліцейські примінити силу в цьому випадку? На жаль, згідно чинного законодавства, ні, і він про це знав”, – зазначив Апостол.

Як повідомляв Укрінформ, у Тернополі депутат облради від «Свободи» на інвалідному візку побив поліцейських, які приїхали за його викликом про порушення правил дорожнього руху.

На Тернопільщині молодий чоловік побив дівчину, бо вона була понятою

На Тернопільщині жінка вийшла в магазин і не повернулась (фото)