Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нове лихо для тих, хто їздить авто на єврономерах

На машини з іноземною реєстрацією полююють професійні автозлодії, які працюють на замовлення продавців автозапчастин. Зловисники користуються фактичною безкарністю, оскільки водії на єврономерах через відсутність документів на транспортні засоби не мають підстав звертатися у правоохоронні органи.


Про злочинну схему розповів у Facebook генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко.
«З’явилися групи викрадачів, які спеціалізуються на викраденнях авто з “бляхами” з подальшим збутом викраденого на запчастини. Абсолютно безпечно, оскільки на тимчасово ввезене авто заяву про викрадення можуть написати тільки “верблюд” або іноземний власник авто», – написав він у Facebook.
«Сумно, що страждають і іноземці – гості України, які чесно приїхали до нас. Ось так і формується обличчя України в світі», – констатував Назаренко.
Нагадаємо, 6 вересня власники автомобілів із європейськими номерами перекрили рух транспорту поблизу Верховної Ради. Мітингувальники вимагали змінити законодавство таким чином, щоб уможливити реєстрацію своїх автомобілів в Україні за прийнятною для громадян України ціною.

У Тернополі кримінальна сенсація. Будуть судити особу, яка намагалася підкупити посадовця

Ще одна безглузда смерть на Тернопільщині